Fanclub

Een fanclub… huh…

Behalve ongewenste rekeningen en ongewenste reclame kwam er vandaag ook nog iets leuks binnen. Mijn dag is weer geslaagd. ik citeer:

Geachte Harry van Veen,

Namens de website http://www.leukefietsroutes.nl zou ik u graag deelgenoot willen maken van onze zoektocht (deze was naarstig) naar uw meesterwerk ‘Van Idiotville naar Boerengat’.

Bij Bruna-winkels (ook op het station) is het boek om volstrekt onduidelijke redenen NIET op voorraad en bestellen is ook niet mogelijk. Ook bij BOL.com, Studieboekenmarkt en van Stockum zijn ze niet te vinden (hoewel BOL.com wel wat tweedehands exemplaren aanbiedt, uiteraard, gezien de verzamelwaarde, duurder dan nieuw).

Gelukkig heb ik nog wel enkele exemplaren bij de uitgever kunnen bemachtigen en zodra deze bezorgd zijn zal er één exemplaar bij mij blijven en de rest weggegeven worden aan de enorme schare fans van leukefietsroutes.nl (m’n broer).

Ik zal hem ook vragen bij te dragen aan een recensie die te zijner tijd op onze website gepubliceerd zal worden. Voorlopig staat daar nog slechts een link naar http://www.harryvanveen.com/van-idiotville-naar-boerengat.html want misschien zijn er nog mensen onder de miljarden dagelijkse bezoekers van onze site die uw boek onverhoopt nog niet kennen. Uit het boek zal ik naast vermaak ook enorme inspiratie hopen te putten voor onze, met uw boek thematisch nauw verwante, website.

Met vriendelijke groet, namens het voltallige team van de website http://leukefietsroutes.nl/

Gerrit

Naar aanleiding van het bovenstaande e-mailtje heb ik dan maar een fanclub voor mezelf opgericht. Ik kon er niet langer omheen…

Pak de landkaart erbij en ga met Gerrit en zijn broer op pad. Wat dacht je van een fijne fietstocht van Fucking naar Hell. Of lekker in de pedalen van Reet naar Jeuk, van Grauwe Kat naar Bontebok, van Jankendorf naar Lachendorf, van Hongerige wolf naar Schapenbout of van Lauwe naar Pis. Het is maar even een greep uit het enorme aanbod dag- en weektochten. Fietshaters opgelet; bezoek leukefietstochten.nl niet want je blijft trappen. 

Nagekomen bericht: Gerrit en zijn broer zijn uitgetrapt, leukefietstochten.nl is uit te lucht. Ze zijn in vrees ik in Jankendorf gestrand.

2 comments

 1. Hoi Harry,
  Hier een van je miljarden fans. ;-x
  Ik heb met veel plezier door je website gelopen en van alles gelezen; van tientallen boeken, via honderden artikelen, tot jouw unieke geliefde echtgenote… Schitterend!
  Ik kijk uit naar je volgende boek.
  Omhelsd,
  Michael

 2. Die fietsroutes zijn HYLARISCH!!! Ik zit met tranen in mijn ogen…. LOL 😀

  xMichael