Fanclub

Een fanclub… huh…

Geachte Harry van Veen,

Namens de website http://www.leukefietsroutes.nl zou ik u graag deelgenoot willen maken van onze zoektocht (deze was naarstig) naar uw meesterwerk ‘Van Idiotville naar Boerengat’.

Bij Bruna-winkels (ook op het station) is het boek om volstrekt onduidelijke redenen NIET op voorraad en bestellen is ook niet mogelijk. Ook bij BOL.com, Studieboekenmarkt en van Stockum zijn ze niet te vinden (hoewel BOL.com wel wat tweedehands exemplaren aanbiedt, uiteraard, gezien de verzamelwaarde, duurder dan nieuw).

Gelukkig heb ik nog wel enkele exemplaren bij de uitgever kunnen bemachtigen en zodra deze bezorgd zijn zal er één exemplaar bij mij blijven en de rest weggegeven worden aan de enorme schare fans van leukefietsroutes.nl (m’n broer).

Ik zal hem ook vragen bij te dragen aan een recensie die te zijner tijd op onze website gepubliceerd zal worden. Voorlopig staat daar nog slechts een link naar http://www.harryvanveen.com/van-idiotville-naar-boerengat.html want misschien zijn er nog mensen onder de miljarden dagelijkse bezoekers van onze site die uw boek onverhoopt nog niet kennen. Uit het boek zal ik naast vermaak ook enorme inspiratie hopen te putten voor onze, met uw boek thematisch nauw verwante, website.

Met vriendelijke groet, namens het voltallige team van de website http://leukefietsroutes.nl/

Gerrit

Naar aanleiding van het bovenstaande e-mailtje heb ik dan maar een fanclub voor mezelf opgericht. Ik kon er niet langer omheen…

De recensie die Gerrit en zijn broer schreven over ‘Van Idiotville naar Boerengat’ is trouwens ook alleszins de moeite waard. Wil je hem lezen, ga dan naar LeukeFietsroutes.nl en klik op ‘links’.

Tip van de dag: Een fijne fietstocht van Fucking naar Hell.

Voor een ieder die liever fietst dan zich aanmeldt voor mijn fanclub is, zoals gezegd, de website Leukefietsroutes.nl een regelrechte aanrader. Lekker in de pedalen van Reet naar Jeuk, van Grauwe Kat naar Bontebok, van Jankendorf naar Lachendorf, van Hongerige wolf naar Schapenbout of van Lauwe naar Pis. Het is maar even een greep uit het enorme aanbod dag- en weektochten. Fietshaters opgelet; 1 keer klikken en je bent verslaafd…


2 comments

 1. Hoi Harry,
  Hier een van je miljarden fans. ;-x
  Ik heb met veel plezier door je website gelopen en van alles gelezen; van tientallen boeken, via honderden artikelen, tot jouw unieke geliefde echtgenote… Schitterend!
  Ik kijk uit naar je volgende boek.
  Omhelsd,
  Michael

 2. Die fietsroutes zijn HYLARISCH!!! Ik zit met tranen in mijn ogen…. LOL 😀

  xMichael