Op vakantie bij Mick Jagger

Gepubliceerde artikelen

Nrc.next | De Groene Amsterdammer | De Standaard (B) | AD | Panorama | Pitch

Panorama – Op vakantie bij de sterren
Gepubliceerd als ‘Lekker naar de Costa’

Op vakantie bij Mick Jagger

Hangen op de sofa van Mick Jagger, bediend worden door zijn personeel en… rondwentelen in het bed wat de Rolling Stones-zanger volgens boze tongen heeft gedeeld met vele vrouwen; het is allemaal weggelegd voor de gewone sterveling!

Dat zit zo; Jaggers in Japanse stijl uitgevoerde villa op het Caribische eiland Mustique is met alles erop en eraan te huur voor zo´n 10.000 euro per week. Aan ‘de costa’ verbrand je weliswaar goedkoper, maar het prijsverschil is toch niet zo groot als het op het eerste oog lijkt. Jaggers tropische onderkomen, Stargroves genaamd, biedt plaats aan maar liefst tien personen. Met andere woorden; voor slechts 1.000 euro de man aan huur heb je een onvergetelijke week waar je tot in lengte van jaren je collega’s de ogen mee uit kunt steken.

Wie in Stargroves gelogeerd heeft kan bovendien aan iedereen die het maar horen wil vertellen dat hij thuis heeft geslapen bij Rubber Lips himself. Sir Mick staat namelijk officieel ingeschreven op dit adres. De reden daarvan mag je navragen bij de Britse belastingdienst.


Op vakantie bij de sterren – Artikelen en publicatie

De artikelen
Op vakantie bij Mick Jagger
Op vakantie bij Bill Gates
Op vakantie bij James Bond
Op vakantie bij Marlon Brando
Op vakantie bij Versace
Op vakantie bij Richard Branson
Op vakantie bij de Sjah van Perzië

De publicatie (PDF-file)
Op vakantie bij de sterren (Lekker naar de Costa)

Terug naar Panorama

0 comments