De Liefdesstoel

Gepubliceerde artikelen

Nrc.next | De Groene Amsterdammer | De Standaard (B) | AD | Panorama | Pitch

Nrc.next – De Uitvinding (teksten & tekeningen)

De Liefdesstoel
Brits Patent

Ongemakkelijk, een stoel met twee leuningen? Niet als hij gebruikt wordt om zittend de liefde te bedrijven! Daar is de hij nml. voor ontworpen.

Een smakelijke handleiding kon er bij de geestelijk vader van het liefdes-meubel helaas niet af. Hij beschreef zijn vinding zo gortdroog dat elke lust je vergaat: ‘The chair comprises seat, legs, a first back rest and a second back rest, wherein the back rests are facing each other to support the back of a first user seated on the seat and the back of a second user sitting astride the first user

De slogan ‘Provides support for two people‘ is ook al niet echt opwindend. Dat de paren die zich uitleven op de liefdesstoel wat meer fantasie aan de dag mogen leggen.

Bij het beschrijven van mogelijke accesoires toont de uitvinder dan toch nog enig gevoel voor romantiek en genot. Hij komt op de proppen met een aan de rugleuning te bevestigen tafelblad voor een glaasje wijn, en last but not least; de trillende zitting.

Dat tafeltje lijkt het zwakke punt. Bij grote uitbundigheid van de ‘first and second user‘ moet voor het lot van wijnglazen en schaaltjes oesters worden gevreesd, als die al niet van het aanklikbare tafeltje zijn afgetrild door toedoen van de vibrerende zitting.Boeken over Uitvindingen

Welkom in de wondere wereld van de uitvinder; een wereld vol verbazing, zinnige en onzinnige bedenksels die onze levens gingen beheersen, of juist helemaal niet. Een complete collectie genialiteit en gekkigheid vindt je deze boeken.


De Uitvinding – Artikelen

De Schreeuwbeker
De Liefdesstoel
De Toilet-snorkel
De Gemotoriseerde Skippy Stick
De Mechanische Moederhand
De Opblaasbare Vloerbedekking
Explosief Golfen
Save As
De Kerstman-detector
Het Hondenspeeltje

Terug naar Nrc.next

0 comments