Gepubliceerde artikelen
Nrc.next | De Groene Amsterdammer | De Standaard (B) | AD | Panorama | Pitch
Panorama – IJskoud de Lekkerste
Klaar met klunen, dan kan het likken beginnen. IJs is immers het hele jaar door hot. En je treft het, want de zomer van 2010 zal de boeken ingaan als het jaar van de smaakexplosie op ijsgebied.
We hebben het dan niet over snotterig softijs en waterige raketten, maar over het echte likwerk, zoals daar zijn; cactus-ijs, krab-ijs, knoflook-ijs, caviaar-ijs, inktvis-ijs, garnalen-ijs, rijst-ijs, ossentongen-ijs, bami-ijs, steenkool-ijs, basilicum-ijs, haaievinnen-ijs, paling-ijs, ganzenlever-ijs, kaas-ijs, kippen-ijs, walvis-ijs, sojabonen-ijs, champignon-ijs, mosterd-ijs, zeewier-ijs, oester-ijs, hout-ijs, curry-worteltjes-ijs, spaghetti-ijs, tulip-ijs, mais-ijs en sla-ijs.
Dan is er nog spinazie-ijs voor Popeye en zag ter ere van Anki van Grunsven ijs met paardensmaak het daglicht. En heren opgelet, eindelijk is HET ijs er: Viagra-ijs!
IJskoud de Lekkerste – Artikelen en publicatie
De artikelen
Hoe wordt je een ijsco-superster?
Japans ijs
IJs-universiteit
Viaga-ijs
IJs-records
De publicatie (PDF-file)
IJskoud de lekkerste
Terug naar Panorama